Qui som?

A Biòrica som productors d'hortalisses ecològiques (certificades pel CCPAE) i distribuïdors a l'engròs (comerç, hostaleria...) i al detall (servei a domicili) de tot tipus de productes ecològics certificats com ara fruita de temporada, fruita seca, formatge, iogurt, pasta fresca, arròs, carn, cervesa, vi,    sucs i, evidentment, el producte estrella: les nostres verdures.
 
Després de molts anys d'experiència en l'horta ecològica i Biodinàmica per al consum propi, el 2009 neix Biòrica, un projecte que ens ha permès comerzialitzar els nostres productes mantenint la filosofia de l'horta familiar.
 
Els nostres horts es troben a la vall de Sant Miquel de Campmajor, a la comarca del Pla de l'Estany.
 
Seguim un calendari Biodinàmic, mitjançant el qual fem rotació de cultius per evitar l'esgotament de la terra i mirem d'intervenir el mínim durant el procés de creixement de les plantes.
 
Les verdures, les recollim unes hores abans de portar-les al client i, per tant, com que són acabades de collir són molt més tendres, gustoses i fresques.  
 
El 90% de les llavors que utilitzem són de producció pròpia i amb això aconseguim una selecció acurada pel que fa a la qualitat de la llavor i mirem de millorar la biodiversitat amb varietats autòctones i/o antigues. Aquesta selecció també ens serveix per oferir verdures d'un elevat valor culinari.
 
Amb aquesta manera de treballar, respectuosa amb el medi ambient, no només oferim una alimentació més sana sinó que, al mateix temps, donem un valor afegit amb productes de gran qualitat i un servei molt personalitzat als nostres clients.